De Schatkamer

Cadeau & Lifestyle

ikki Fashion

ikki is een trendy Nederlands merk dat haar eerste collectie zonnebrillen lanceerde in 2007. In de zomer van 2009 kwam hier een unieke horlogelijn bij en later een collectie leather goods. 
De afgelopen vijf jaar heeft ikki een prominente plaats ingenomen in de fashion scene door onderscheidende mode-accessoires te ontwikkelen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Wij hebben altijd een ruime voorraad, en kunnen alle Ikki artikelen bestellen.

Bekijk hier alle producten van Ikki Fashion.

Ikki Leather Goods 

Prijs: €39,95/€49,95

De portemonnee's van ikki zijn gemaakt van echt leer. Ze hebben een hoogwaardige afwerking, en luxe uitstraling. De portemonnee's zijn ook erg praktisch. Mobieltjes, pasjes en geld, alles past er in. Met de leren polsband kun je de portemonnee ook gebruiken als klein tasje! Op de Ikki portemonnee's zit 2 jaar garantie. Om je portemonnee lang mooi te houden kun je het leer behandelen met een leerspray. 

Lizz. kleur: coffee

Zoé. kleur: light taupe

Sophie. kleur: light blue

Fleur. kleur: light pink

Ikki Watches

Prijs: €39,95/€49,95/€59,95

Voor iedere stijl heeft Ikki wel een horloge. Kies je voor een stoere street-look, of ben je meer een klassiek type? Alle horloges zijn spatwaterdicht, en hebben 2 jaar garantie. 

Julie, brown/silver

Jessie, light pink/silver

Ray, brown/black/silver

Jake, brown/white/silver

Ikki Sunglasses

Prijs: €39,95/€49,95

Zoals je van Ikki kunt verwachten zijn ook de zonnebrillen van topkwaliteit. Net als bij de horloges zijn de zonnebrillen er in verschillende stijlen, van een classy vlindermodel tot stoere pilotenbril. De glazen bieden allemaal 100% uv-A & uv-B bescherming. Ook op de zonnebrillen zit 2 jaar garantie. 


Ruby, turtle

Kate, crystal light brown

Cleo, light turtle

Rivera, smoke grey