De Schatkamer

Cadeau & Lifestyle

Scentchips

Maak je huis nog meer thuis met Scentchips, de meest persoonlijke geursensatie. De kleurrijke kaarsjes zijn er in veel verschillende geuren. Gebruikt als potpourri verspreiden de chips een subtiele geur, gesmolten in een brander zorgen ze voor een intens en kruidig aroma.

ScentChips zijn kleurrijke waxchips die een heerlijke geur verspreiden wanneer je ze laat smelten in een ScentBurner. Er zijn ruim 80 verschillende geuren. Het leuke van ScentChips is dat je door het combineren van verschillende geurblaadjes een oneindig scala aan heerlijke geuren voor in je huis kunt mengen. Of je nu van zoete, frisse, zware of lichte geuren houdt, met ScentChips maak je altijd het voor jou perfecte aroma!

De Scentchips geurblaadjes kunt u hier online bestellen bij ons!

Hieronder staat een overzicht van alle geuren die op dit moment in De Schatkamer verkrijgbaar zijn.

Scentchips Basic

Scentchips Extended

Scentchips Plus

Scentchips Season

 

Scentburners

Een Scentburner is het 'brandertje' waarin je de Scentchips smelt. Bovenin het kuiltje plaats je 3 of 4* chips. Onderin gaat een normaal waxinelichtje met een brandtijd van 3 tot 4 uur. Zodra de Scentchips gaan smelten verspreidt de heerlijke geur zich door je hele kamer! Wanneer de geur op is kun je het resterende kaarsvet weggooien. Laat altijd eerst helemaal afkoelen voordat je de was verwijdert.
(*gebruik nooit maar 1 blaadje, de was wordt dan té heet. Twee blaadjes alleen mits de brander niet te lang aan blijft staan, max. 30 minuten.)

De Scentburner zijn er in heel veel verschillende stijlen, kleuren en vormen. In De Schatkamer hebben we altijd een ruim assortiment op voorraad.
ScentOils

ScentOils zijn geuroliën voor gebruik in een ScentLamp. Wanneer de olie in een olielamp van Scentchips gaat, wordt de heerlijke geur van de ScentOil onmiddellijk verspreid in de ruimte. De ScentOils zijn verkrijgbaar in 30 verschillende geuren.